Om SharPen

Eksempler på opgaver

Hvorfor SharPen?

Interessenter taler forskellige sprog

Som life science virksomhed er der behov for at kommunikere til en bred vifte af interessenter.


Det gælder om at ramme modtagerne så præcist som muligt ved at vinkle  budskaberne knivskarpt og ved at formidle i et sprog, der taler til hjernen  og til hjertet. Få fortalt din gode medicinske historie i dag.Charlotte Strøm er læge, phd og journalist. Kombinationen af disse kompetencer giver den korteste og mest effektive vej til skarp kommunikation af medicinske budskaber. Jeg forstår de grundlæggende budskaber hos medicinalvirksomheden, biotek eller det medicotekniske firma og jeg kan fortolke og formidle virksomhedens og dens produkters kernebudskaber.


Med adskillige års erfaring fra medicinalindustrien i arbejdet med   klinisk udvikling af lægemidler, medical affairs og PR, samt som kliniker og forsker er  de bedste forudsætninger på plads for at forstå og tale sproget i medicinalvirksomheder, hos myndighederne, blandt patienterne og ikke mindst blandt lægerne.


Charlotte Strøm har solid erfaring med at skrive, submitte og publicere videnskabelige artikler som forfatter og medical writer. Hun har i tillæg offentliggjort en lang række journalistiske artikler i sundhedsfaglige medier.Kommunikation for life science og patientorganisationer  

Kunder

SharPen løser kommunikationsopgaver for organisationer, firmaer og foreninger, der har et budskab om medicin eller sundhed.

Kundeporteføljen omfatter en lang og støt voksende række af kunder indenfor farma, medtech, biotek, CRO'er og life science servicevirksomheder, forsknings- og innovationssamarbejder samt  patient-foreninger. SharPen arbejder som konsulent for globale, lokale såvel som nordiske og skandinaviske organisationer og firmaer.


 

Få formidlet kernebudskabet

Få SharPen til at finde og formidle firmaets eller produkternes gode historier, de unikke budskaber som skaber forståelse, dialog, debat og omtale.

Alle opgaver kan løses på dansk og engelsk.


Kontakt SharPen for at høre mere om  ydelserne og tag et møde for at se nogle eksempler.

Ring på telefon +45 22 23 75 19

eller send en mail på cs[snabela]firmanavn[punktum]dk

Kvalitet, effektivitet og tid

Med mange års erfaring i rygsækken samt  kombinationen af de rette kompetencer og medicinsk indsigt formår SharPen at løse opgaver til konkurrencedygtige faste priser efter tilbud, der tager højde for kvalitet effektivitet og tid som ligeværdige parametre for kunden.


 


Listen er ej udtømmende

Storyboards til eLearning

Produktmonografier

Patientinformationer

Storyboards til patientinformationsvideo

Lægeligt uddannelsesmateriale

Udkast til videnskabelige publikationer

Referater fra videnskabelige symposier

Referater fra advisory boards

Tekst til hjemmesider

Nyhedsbreve

Mailings

Undervisning i præsentationsteknik og medietræning

Freelance artikler til sundhedsfaglige medier

PR

Kommunikationsplaner og -strategier

Krisekommunikation

Kursusorganisator